maart 14, 2019

Haal de lente in huis

Even serieus, meer dan 15 graden aan het eind van februari? Hoe heerlijk was dit! Inmiddels zijn de dagen weer wat kouder en grijzer maar ik heb de lente al volop in mijn bol. Het is tijd; Haal de lente in huis! Ik vertel je precies hoe je dat moet doen.

Natuurlijk doe je dat door kamerplanten te scoren! Als er iets zorgt voor een lentevibe in je huis dan zijn dit, naar mijn mening, absoluut kamerplanten. Lekker veel groen in huis! Ik heb op dit moment een lichtelijke plantentik en kan er geen genoeg van krijgen.
Alle begin is moeilijk Plants everywhere
De eerste planten in ons huis heb ik compleet verwaarloosd. Ik had totaal geen groene vingers en vergat zo nu en dan wat water te geven en mijn planten stonden qua licht compleet op de verkeerde plek. Na wat oefenen werd ik er gelukkig steeds beter in. Op dit moment heb ik heel wat planten al langer dan een jaar in huis en deze doen het allemaal ontzettend goed! Ik vind het altijd zo leuk als er een nieuw babyblad te zien is. Ben ik hier de enige in?
Plants everywhere
De meeste planten staan in mijn woonkamer maar je vind ze ook zeker in de keuken, op onze slaapkamer en in de badkamer…. Lees verder op: https://lindseybeljaars.nl/2019/03/haal-de-lente-in-huis/