Verzending

Het belangrijkste is dat de bloemen en planten vers en veilig verstuurd worden. Om de kwaliteit van de kwetsbare bloemen en planten te borgen, is er een speciale verpakking ontwikkeld. De bloemen en planten worden rechtop vervoerd en vers gehouden.

Hoe worden de producten verpakt?
De bloemen en planten zitten gefixeerd in de verpakking waardoor deze zelfs ondersteboven verstuurd zouden kunnen worden. De bloemen en planten worden verpakt in een beschermende hoes. Daarna wordt deze in een speciale doos verpakt om vervolgens verstuurd te kunnen worden.  
Vers houden van de bloemen
De boeketten blijven vers met behulp van ‘Chrysal Arive Alive’. Dit sponsachtige materiaal houd de onderkant van de stelen vochtig en voorkomt dat de verpakkingen beschadigen. Het grote voordeel is dat je bloemen zelfs ook liggend kunt versturen, in een stevige verpakking Een superslimme uitvinding voor het optimaal verzenden van bloemen. Bloemen met goede voeding blijven langer staan. Gebruik het zakje Chrysal dat bij de bloemen zit. Dit zorgt ervoor dat je bloemen langer mooi blijven.    
Levertijden van de producten (binnen de Benelux)
Boeketten voor 12:30 besteld, worden de volgende werkdag geleverd. Planten die voor 12:30 besteld worden, in de meeste gevallen, binnen twee werkdagen geleverd. Planten die in het weekend worden besteld worden op dinsdag bezorgd. Voor bestellingen buiten de Benelux komt er één werkdag bij.  
Verzendkosten
De verzendkosten bij ons zijn gratis voor bestellingen binnen de Benelux. Tegen extra betaling biedt PostNL de mogelijkheid om je bezorging in de ochtend of in de avond te plannen.